Alba Guerrero en concert per les persones migrades

 

 

El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Montcada i Reixac organitza aquest concert solidari amb la cantaora, docent i investigadora Alba Guerrero, els beneficis dels quals aniran destinats íntegrament al camp de refugiats de Kalachori, al nord de Grècia. L'aportació es farà a través de l’ONG local Montcada Solidària què col·labora amb aquest camp des de fa uns mesos. Les entrades estaran a la venda al web www.mirteatres.cat, incloent-hi la possibilitat de participar a través de Fila 0.

Alba Guerrero ens oferirà un avanç del seu proper espectacle i estarà acompanyada per Manuel Castilla a la guitarra i David Domínguez a la percussió. Aquesta serà una oportunitat única per gaudir de la veu sensible i profunda de l’artista de Huelva establerta a Barcelona i alhora col·laborar directament a pal·liar les greus mancances amb les què viuen milers de famílies als camps de refugiats de Grècia.

Preu entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla.

Per conèixer millor la biografia i obra d’Alba Guerrero així com algunes crítiques sobre el seu treball, podeu consultar el seu web.

 

Localització

Teatre Municipal de Montcada i Reixac

Carrer Tarragona, 32 

08110 Montcada i Reixac, Barcelona