Un mosaic al Camp Nou reclamarà l’acollida de persones refugiades a Catalunya a l’inici del partit Barça-Atlètic de Madrid de demà

4.500 cartolines de color blau cel simbolitzaran el compromís d’acollida de Catalunya
L’acció és un mostra de suport a la campanya Casa nostra, casa vostra i compta amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes

Un acord unànime del Parlament del maig del 2016 comprometia el Govern de la Generalitat a acollir com a mínim 4.500 persones refugiades a Catalunya. Demà, un mosaic al Camp Nou recordarà a les institucions catalanes el compromís que van adquirir, i que està lluny d'acomplir-se.

A l’inici del partit Barça-Atlètic de Madrid, corresponent a la tornada de la semifinal de la Copa del Rei, 4.500 persones aixecaran cartolines de color blau cel, simbolitzant les 4.500 places per a persones sol·licitants d’asil que va aprovar el Parlament de Catalunya. A més, es desplegarà una pancarta que anima a participar a la Manifestació #VolemAcollir, prevista per al dissabte, 18 de febrer a les 16 h, entre la plaça Urquinaona i el passeig Marítim de Barcelona. La pancarta durà l’eslògan “El 18 de febrer, tan se val d’on venim. Casa nostra, casa vostra. #VolemAcollir”.

L’acció és una iniciativa de la campanya unitària per a l’acollida Casa nostra, casa vostra, i es fa amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

 

Col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes també s’ha sumat al manifest del moviment “perquè les institucions acullin les persones refugiades” i perquè considera que “l’esport s’ha d’implicar en la cohesió social en totes les seves formes i l’acollida és una d’elles”