Gran concert per a les persones refugiades

 

 

El GRAN CONCERT PER A LES PERSONES REFUGIADES al Palau Sant Jordi és la nit més esperada de la campanya Casa nostra, casa vostra. Una nit en què hem de ser-hi tots per cridar ben fort que volem acollir. Volem acollir refugiats i refugiades i totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir forçosament de casa seva, jugant-se la vida al Mar Mediterrani o en altres rutes. Volem acollir els que han d’arribar i els que ja són aquí.

Aquest concert és un gran espectacle dirigit per La Fura dels Baus i que comptarà amb actuacions de moltíssimes personalitats del món de la música i les arts escèniques.

 

Si no pots venir al concert però vols col·laborar amb la campanya, pots realitzar una transferència bancària totalment anònima al següent número de compte: ES29 1491 0001 2130 0007 0485 (Triodos Bank).

 

Organització i producció:

Casa nostra, casa vostra

Primavera Sound

La Fura dels Baus

 

Amb la col·laboració de:

16nou serveis audiovisuals, Albadalejo, ANIGAMI, Atrapalo, Canet Rock, Cidsa, Ciutat Refugi, Demco S.A, El Catering de la Bibi, Humana, ICUB, La Capsula, Laboor, LD Eventos, MediaPro, MovieMen, Ondino Rigging, Onebox, PennyWise, Piano Servei, Powerband, Proactiva Open Arms, Servei (maquinaria), Twincam Audio